Ezek voltak a Szol24 legolvasottabb cikkei 2023 első negyedévében

Megosztás

A Szolnok TV kirúgásai, Szalay Ferenc kirohanása, eltűnt szolnoki lány, titokzatos telefon: ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben a Szol24-en 2023 első negyedévében!

A legidősebb dolgozókat rúgták ki a Szolnok Tv-től – Folytatódott a leépítés a Szolnok Tv-nél februárban. Mint ismert, a helyi médiumnál komoly megszorításra kényszerültek, mert a szerkesztőség költségvetését alaposan megnyirbálták: 163 millió helyett csak 143 millió forintot biztosítottak számukra.

Megelégelte a fideszes polgármester folyamatos kirohanásait – A napirendi ponton túlmutató nagyon komoly csörte alakult ki a Szolnoki Sportcentrum újabb plusz forrásának megvitatása kapcsán március végén. A sportcentrum ugyanis a nemrég elfogadott 673 millió forint helyett máris 812 millió forintot kért erre az évre. A vita végeztével Szalay Ferenc fideszes polgármester brüsszelezésbe, baloldalizásba forduló kirohanása miatt Füle István  indítványt tett.

Eltűnt egy 15 éves lány Szolnokról – A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt kereste a 15 éves Rácz Fanni szolnoki lakost, aki 2023. február 10-én délután nevelőszülője otthonából ismeretlen helyre távozott.

Titokzatos telefont kaptunk: négy emberrel fordult egy csónak a Tiszába, ketten eltűntek – Bennfenntesnek tűnő információt osztottak meg velünk január elején. Ezek alapján értesülése szerint négy férfival felborult egy csónak a Tiszán. A férfiak állítólag halakat akartak gereblyézni – ez illegális és tiltott – , de csónakjuk a vízbe fordult.

Képünkön Pető Dávid.

Kapcsolódó cikkek